Последните публични изяви на руския президент Владимир Путин отново породиха слуховете за

...
Последните публични изяви на руския президент Владимир Путин отново породиха слуховете за
Коментари Харесай

Бивш функционер на Кремъл разкри от какво страда Путин

Последните обществени изяви на съветския президент Владимир Путин отново породиха слуховете за здравословното му положение.

Въпреки че Кремъл изрично отхвърля президентът да изпитва проблеми със здравето, някои международни медии към този момент оповестиха информациите, че Путин страда от Паркинсон и че е диагностициран с рак.

Британският вестник " Сън "  е едно от изданията, което съществено се е заело с тематиката, като в една от публикациите се цитира изявление на бившия функционер на Кремъл Валерий Соловей.

Второто заболяване е доста, доста по-опасно от първото, което не заплашва физически здравето му, само че лимитира обществените му прояви. Но диагностицирането (с рак) е към този момент рисково и съдбовно, разяснява Соловей, който е някогашен началник на Факултета по обществени връзки към Московския държавен институт по интернационалните връзки.

В един от анализите на Института " Робърт Лансинг " написа, че през тази седмица здравословното положение на Путин се е влошило дотам, че " слага под въпрос дали (Путин) би бил кадърен да извършва служебните отговорности до края на тази година ", информира Infobae.

" Прогнозите сочат, че режимът е на път да се промени през зимата на 2022-2023 година В противоположен случай Кремъл рискува да бъде управителен от човек с увреждания, с обезличена група хора, ръководещи странатафункционар, се споделя в отчета на института.

В отчета се оповестява още, че през ноември 2020 година съветският президент е изпитвал физически и ментални проблеми, само че едвам през септември 2021 година те са станали забележими и за обществеността.

Краткият интервал сред първите признаци, когато слуховете за диагностицираното заболяване се популяризират във вътрешния кръг на Путин, и забележимите признаци за казуса, значи, че заболяването прогресира много бързо, така като Путин е заставен да се съветва с лекарите си няколко пъти в седмицата, обобщава отчетът по тематиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР